Током представљања књиге "Сусрети са Светим местима"
Током представљања књиге „Сусрети са Светим местима“

У просторијама парохијског дома при храму Светог Александра Невског у Београду, у суботу, 23.05.2015. организовано је представљање моје књиге „Сусрети са Светим местима“. Окупљање је почело у 18:30, а сам програм почео је око 19 сати и трајао нешто друже него што је планирано.

Отац Вајо је отворио трибину, и након уводног слова, дао је реч новинарки госпођи Љиљани Синђелић Николић која је као мој гост, водила духовно вече. Као дугогодишњи искусни новинар, госпођа Љиљана је професионално водила програм представљања моје књиге, у облику разговора, тј. дијалога. Разговор смо започели на тему мог првог сусрета са духовношћу и уопште искуствима о којима сам писао, а завршили са питањима које су поставили гости из публике.

Кликните и послушајте звучни прилог са промоције:

Током разговора у неколико наврата, моја друга гошћа, госпођа Биљана Грубић је прочитала одабране одломке из књиге. На крају нам се отац Вајо захвалио на гостовању и позвао неколико посетиоца у приземне просторије где смо се послужили домаћом ракијом и чајем, и у тако угодном амбијенту разменили мишљења и искуства са претходно одржаног представљања моје књиге.

Разговори након предавања - 2015. год.
Разговори након предавања – 2015. год.
Представљање књиге „Сусрети са Светим местима“ аутора Ненада Бадовинца